Biojäteratkaisu jätehuoltoyhtiöille

Jubilo Waste on kehittänyt tehokkaan järjestelmän biojätteen lajittelemiseksi. Se on hyvä keino lisätä kerätyn biojätteen määrää Suomessa.

Biojäteratkaisu lyhyesti:

  • Suoraan rakennukseen toimitetut biojätepussit ja -korit tekevät lajittelusta helppoa. Toimivan kierrätyksen avulla biojätteen määrä voidaan jopa tuplata, jolloin poltettava jätemäärä vähenee merkittävästi.
  • Biojätepussit on tehty veden- ja rasvanhylkivästä paperista, joka estää paperin rikkoutumista ja vuotamista. Pussit ovat 100-prosenttisesti biohajoavia.

Ratkaisumme on osa suurempaa ekosysteemiä ja edesauttaa parempaa kierrätysastetta.

 

Biojäteratkaisumme keskittyy tekemään kuluttajalle biojätteen lajittelusta siistimpää ja helpompaa. Kokonaisvaltaisen ratkaisun myötä loppukäyttäjän kynnys lajitella biojätettä helpottuu. Loppuasiakas saa biojätepussit ja innovatiivisen biojäteastian toimitettuna suoraan ovelle.

Lajittelemalla biojäte paperipusseihin ja käyttämällä meidän ratkaisua jäteyhtiö osoittaa edistyksellisyyttä ja on samalla osa kansainvälistä megatrendiä, joka tähtää muovin vähentämiseen. Meidän ratkaisumme on jätehuoltoyhtiöille investointi, jonka arvo näkyy monella eri tasolla biojätteen käsittelyn arvoketjussa. Paperinen biojätepussi edistää biojätteen hyödyntämistä energiaksi sekä estää koneiden rikkoutumista biokaasulaitoksissa.

Näin yhteistyö kanssamme toimii

Meidän kanssamme yhteistyö sujuu mutkattomasti. Autamme kaikissa ratkaisumme käyttöönottoon liittyvissä asioissa. Konseptia pilotoidessa vedämme projektia yhdessä asiakkaamme kanssa, jotta siirtymä saadaan onnistumaan mahdollisimman hyvin.

Ratkaisuun kuuluvat:

Emme jätä yhteistyökumppaniamme oman onnensa nojaan vaan autamme kaikessa. Tiedostamme, ettei pelkkä tuotteiden lähettäminen riitä, vaan on myös tärkeää lähettää materiaalia ja viestiä konseptista esimerkiksi taloyhtiön asukkaille.

Biojätteen lajittelulla on merkitystä, sillä esimerkiksi voit ajaa melkein 10 kilometriä henkilöautolla, jonka polttoaine on tehty viidestä kilosta biojätettä.

Jubilon konsepti on linjassa Suomen valtion strategian kanssa

Suomen valtakunnalliseen jätesuunnitelmaan on kirjattu tavoitteeksi, että vuonna 2023 kierrätetään 60 % kaikesta syntyvästä yhdyskuntajätteen sisältämästä biojätteestä.

Tämä tarkoittaa n. 30 prosenttiyksikön nousua vuoden 2017 tasosta. Lisäksi tavoitteena on enenevissä määrin luopua muovikassien käytöstä. Näiden tavoitteiden toteutumisessa jäteyhtiöiden ja kuluttajien valinnat ovat avainasemassa.

Jubilon ratkaisun tavoitteena on:

  • Luoda parempi ja tehokkaampi käytäntö biojätteen kierrätykseen yksityistalouksille, kunnille ja yrityksille.
  • Minimoida biojätteiden polttoa vähentämällä biojätteiden osuutta sekajätteestä.
  • Edistää biojätteen saantia jätehuoltoyhtiöiden ja Suomen valtion tavoitteiden mukaisesti.

Ota yhteyttä jo tänään

Otetaan yhdessä haltuun jätehuollon tulevaisuus. Asiakastyytyväisyys paranee ja jälkipolvet kiittävät!

020 730 6100info@jubilo.fi

 

AAA luottoluokitus logo lUOTETTAVA KUMPPANI LOGO

Copyright © 1987-2020 Jubilo Waste

OTA YHTEYTTÄ