Ravintolat ja suurkeittiöt

Yksi hallituksen tavoitteista on elintarvikeketjun resurssien hallinta. Tarkoituksena on, että vuoteen 2023 mennessä vähintään 60 prosenttia kotitalouksien, kaupallisten keittiöiden, kauppojen ja ravintoloiden biojätteistä lajitellaan ja käsitellään biologisesti siten, että kasvin ravinteet saadaan käyttöön. On tärkeää, että jätettä menee hukkaan mahdollisimman vähän ja hyödynnetyn biojätteen laatu on korkea.

Onnistu paperipussin avulla:

  • Yrityksille 3045-pussi on erinomainen apuväline. Tämä 45 litran pussi koostuu kahdesta vedenkestävästä paperista valmistetusta arkista. Lisäksi siinä on vakiona vahvistettu pohja.
  • 3045-paperipussi on hiilineutraali. Hiilineutraalisuus on suuri etu muihin pusseihin verrattuna. Muovipussit vapauttavat kiertoon hiilidioksidia. Biomuovipussit edistävät happamoitumista ja rehevöitymistä. 3045-paperipussi antaa käyttäjälle luonnollisia signaaleja ja tarjoaa hyvän pohjan lajittelulle. Paperipussiin pystytään keräämään useimmat biojätteet.

Biojätepussi ja säkkiteline ravintoloille sekä suurkeittiöille

  • Märkälujapaperi
  • Ilmava teline

Löydät ravintoloille ja suurkeittiöille suunnitellut säkkitelineet ja biojätepussit meiltä. 45 litran biojätepussi on tehty märkälujapaperista eli pussi on veden- ja rasvanpitävä − pussia voi siis käsitellä huoletta! Biojätepussin tuotenumero on 3045. Meiltä saat myös kromatun vaunun, jossa on muovipohja ja 4 pyörää (Ø 65 mm), joista kahdessa on jarrut. Säkkiteline on saatavana myös kannella.

Tuotteet:

Paperipussit

Tuotteet ovat 100% biohajovia sekä vettä että rasvaa hylkiviä.

Tutustu

Säkkiteline biojätesäkeille 45L

Kromattu vaunu, jossa on muovipohja ja 4 pyörää (Ø 65 mm), joista 2 kpl jarruilla.

Tutustu

Lisätiedot ja tilaukset

020 730 6100info@jubilo.fi

 

AAA luottoluokitus logo lUOTETTAVA KUMPPANI LOGO

Copyright © 1987-2020 Jubilo Waste

OTA YHTEYTTÄ